26. april 2019

Nyt dansk rummotionsudstyr testet hos NASA

Vi er meget glade for at kunne meddele, at arkitekt Mads Buhl i fredags med fogeds og politis mellemkomst blev udsat af sit beboelseslejemål, Grønningen 15, 1.th., 1270 Kbh K.

I den periode Mads Buhl har været lejer i ejendommen, har han været i konflikt med alle 3 udlejere/ejere, der alle har forsøgt at ophæve lejemålet. Han har i vores ejertid forsøgt økonomisk afpresning mod os, uddelt adskillige voldstrusler, udøvet hærværk på nyistandsatte erhvervslejemål, foretaget en lang række ulovlige og brandfarlige installationer i sit lejemål, foretaget periodevis udlejning af sit lejemål til formål vi under ingen omstændigheder kan tolerere i vores ejendomme for så afslutningsvis at aflevere lejemålet helt og aldeles molestreret og ødelagt inden han blev udsat af fogeden.

Sidstnævnte vil medføre, at den af os rejste erstatningssag opgjort til 4,5 mio. kr. nu forhøjes med 1 mio. kr., så det det samlede erstatningskrav, som Mads Buhl er sagsøgt for, nu udgør 5,5 mio. kr.

Med venlig hilsen
M. Goldschmidt Holding A/S

Mikael Goldschmidt