26. april 2019

Nyt dansk rummotionsudstyr testet hos NASA

M. Goldschmidt Koncernen har 1. juni 2018 erhvervet hjørneejendommen 21/Stoltenbergsgade 11, 1576/1577 København V. En arkitektonisk smuk erhvervsejendom med flere fine detaljer.
Ejendommen er opført i 1916 og har over 4.000 veldisponerede kontorkvadratmetre, som fordeler sig over 5 etager samt en høj og lys underetage med atriumgård og derudover en udnyttet tagetage, der er ombygget med loft til kip og frie loftsbjælker. Ejendommen var oprindeligt opført til bogbinderi og trykkeri, men har i de seneste mange år været benyttet af Københavns Kommune til kontor- og administrationsformål.
Ejendommen har en meget central og god beliggenhed i Indre København, tæt på Tivoli, Kalvebod Brygge, Glyptoteket og Københavns Hovedbanegård m.m. Endvidere får ejendommen Danske Banks nye hovedsæde som nærmeste genbo.
Ejendommen ombygges på nuværende tidspunkt med respekt for ejendommens kvaliteter og genudlejes som flerbrugerkontor.

Vigtig information vedrørende Covid-19

Hos M. Goldschmidt Ejendomme A/S bidrager vi naturligvis til at begrænse spredningen af COVID-19 virus, samtidig med at vi følger myndighedernes opfordring til efter bedste evne at opretholde driften og holde samfundshjulene kørende.

I vores ejendomsadministration er vi lige så tilgængelige, som vi altid er, uanset at meget af det administrative arbejde i øjeblikket og i den kommende periode udføres hjemmefra. Vores sædvanlige hovednummer 33 63 09 00 er åbent, og det samme gælder de direkte numre og e-mail adresser til de respektive ejendomsadministratorer. Så tøv ikke med at kontakte os på normal vis. Alle vores lejere vil som altid blive betjent bedst muligt.

Det samme gælder for vores serviceafdeling, hvor vores servicefolk fortsat kan kontaktes på normal vis. De vil i videst mulige omfang vil være til stede på vores ejendomme på normal vis, og de er alle instrueret i at tage alle de anbefalede forholdsregler. For at begrænse smittespredning vil vores servicefolk dog indtil videre ikke komme ind i de enkelte lejligheder, medmindre der opstår et akut behov – og ved akut behov kun under nødvendige forholdsregler. Ikke akutte reparationer mv. registreres, men udskydes til udførelse på et senere tidspunkt.

Vores udlejningsafdeling foretager fortsat personlige fremvisninger af ledige lejemål, og også de gennemføres under størst mulig hensyntagen til at begrænse smittespredning.

Vi gør vores yderste for, at vores kunder ikke skal opleve forringet tilgængelighed eller service. Skulle det alligevel blive tilfældet, vi håber på jeres forståelse i denne situation. Vi må – med Statsministerens ord – stå sammen på afstand!

Luk denne besked