26. april 2019

Nyt dansk rummotionsudstyr testet hos NASA

M. Goldschmidt Holding-koncernen har ansat og udnævnt Christian Bertelsen som direktør i M. Goldschmidt Ejendomme A/S med ansvar for driften af koncernens betydelige ejendomsbesiddelser. Dette sker i forbindelse med, at nuværende direktør, Henrik Lid, har besluttet at forlade koncernen for at søge nye udfordringer.

Christian Bertelsen har i de sidste 25 år professionelt beskæftiget sig med administration og forvaltning af fast ejendom og kommer fra en lignende stilling i administrationsselskabet Administrea ApS. Christian Bertelsen har i øvrigt tidligere arbejdet for Goldschmidtkoncernen, dengang som chef for koncernens ejendomsinvesteringer og administration. Han tiltræder hos M. Goldschmidt Ejendomme A/S den 15. august 2016.
Yderligere oplysninger:

Bestyrelsesformand Niels Heering, telefon 40 17 75 31.