VI ARBEJDER ALTID MED

SAMME ENTUSIASME

M. GOLDSCHMIDT HOLDING A/S

Koncernen blev grundlagt i 1979 af Mikael Goldschmidt og beskæftiger i helt eller delvist kontrollerede datterselskaber over 2000 ansatte fordelt på 35 virksomheder, hovedsageligt i Danmark.

Koncernens samlede bruttoomsætning i helt eller delvist kontrollerede virksomheder udgør 2 milliarder kroner og egenkapitalen udgør 2,8 milliarder kroner.

Koncernen investerer i tre hovedsegmenter:

Ejendomme

Virksomheder

Værdipapirer

 

Koncernens ejerstruktur og opbygning medfører en meget hurtigt beslutningsproces.

M. Goldschmidt Holding A/S råder over betydelige, frie likvide ressourcer, der primært investeres i højlikvide danske og internationale værdipapirer noteret på anerkendte internationale børser samt danske realkreditobligationer med kort løbetid.

Porteføljeplejen varetages af vores egen investeringsafdeling i M. Goldschmidt Holding A/S.

Seneste nyheder

7. maj 2024

Årsrapport 2023 for M. Goldschmidt Holding A/S

Stor fremgang i både M. Goldschmidt Ejendomme og Imerco M. Goldschmidt Holding A/S er en dansk, familieejet virksomhed grundlagt i 1979 af Mikael Goldschmidt. Kerneforretningen er investering i fast ejendom med værdimæssigt udgangspunkt i koncernens motto om at forene ”Styrken, Viljen og Evnen.” Udover investering i fast ejendom skaber M. Goldschmidt Holding ”Appetit På Livet” […]

28. marts 2024

Fem år og mere end 500 lejeboliger senere: Så meget er Hillerøds nye bydel vokset

Den 28. marts 2019 tog M. Goldschmidt Ejendomme A/S det første spadestik til det ambitiøse Frederiksbro-projekt. Siden da er området vokset i rekordfart, og i dag står en levende bydel med over 500 lejeboliger og attraktive fællesfaciliteter. I dag er det præcis fem år siden, M. Goldschmidt Ejendomme A/S tog det allerførste spadestik til den […]