26. april 2019

Nyt dansk rummotionsudstyr testet hos NASA

Rapporten markerer et vigtigt skridt i rejsen mod at integrere bæredygtighed endnu dybere på tværs af ejendomskoncernens aktiviteter.

M. Goldschmidt Ejendomme A/S har publiceret sin første rapport om miljø, sociale forhold og virksomhedsledelse (ESG). Rapporten giver en detaljeret gennemgang af indsatsen for at fremme bæredygtighed i ejendomskoncernens operationer og indeholder specifikke eksempler og initiativer, som udspringer af den for nyligt lancerede ESG strategi.

Ejendomskoncernens ESG strategi markerer for mig et vigtigt skridt mod at integrere bæredygtighed endnu dybere i virksomhedens aktiviteter, og 2023 har budt på en masse spændende ESG aktiviteter. Vi har bl.a. fået udarbejdet, konkretiseret og operationaliseret vores ESG strategi for ejedomskoncernen. Vi er lykkedes med at sammensætte dygtige og kompetente ESG teams bestående af nøglepersoner fra hele organisationen, som i samspil med direktion og bestyrelse er i proces med at levere tilfredsstillende resultater til vores ESG strategi, siger administrerende direktør Søren Bjørn Hansen.

I 2024 fortsætter integrationen af bæredygtighed, og M. Goldschmidt Ejendomme A/S ser frem til at implementere ESG strategien med fuld kraft på tværs af ejendomskoncernen.

Læs den fulde ESG rapport her

Yderligere oplysninger:
Administrerende direktør Søren Bjørn Hansen, telefon 33 63 09 00.