26. april 2019

Nyt dansk rummotionsudstyr testet hos NASA

M. Goldschmidt Ejendomme A/S (og datterselskabet Atlas Ejendomme A/S) har de seneste måneder indgået endelige aftaler om køb af seks erhvervs- og boligejendomme i Storkøbenhavn.

Koncernen øger derved ejendomsporteføljen med knap en halv milliard kroner. Købene foretages som et led i koncernens strategi om at udbygge ejendomsporteføljen i Storkøbenhavn og komplementerer tidligere opkøb på Frederiksberg, i Hellerup og København. Samlet har koncernen erhvervet Strandvejen 203 (Hellerup) og Jydeholmen 1-3/Jernbane Allé 31 (Vanløse) og Gl. Køge Landevej 256-260 (Hvidovre) samt tre ejendomme på Frederiksberg henholdsvis Mariendalsvej 14-18, Nordre Fasanvej 113-115, samt Rahbeks Allé 21.

Det er fortsat koncernens ambition at udvide ejendomsporteføljen af velbeliggende ejendomme i Storkøbenhavn med potentiale i relation til en driftsoptimering både på indtægts- og omkostningssiden. Alle de tilkøbte ejendomme lever op til dette.

Yderligere information om tilkøbte ejendomme:
Mariendalsvej 14-18, Frederiksberg.

Boligejendom beliggende på indre Frederiksberg opført af Juristernes Pensionskasse i 1992. Ejendommen er i sin indretning og disponering i en klasse for sig og præmieret herfor af Frederiksberg Kommune. Ejendommen består af 24 lejligheder, fælleslokale og wellness område på tagetagen med indendørs swimmingpool, pejs og udendørs terrasse. Ejendommen er opdelt i ejerlejligheder.

Nordre Fasanvej 113-115, Frederiksberg

Den flotte kontorejendom på Nordre Fasanvej 113-115 på Frederiksberg er opført i 1899 og husede i sin tid P. Wullfs Cigarfabrikker. Ejendommen er omdannet til erhverv og indrettet som kreative New York’er kontorer i åbent plan.

Rahbeks Allé 21, Frederiksberg

Klassisk ejendom i herskabelig renæssancestil beliggende på Frederiksberg tjener som hovedsæde for ”By Malene Birger”. Ejendommen støder direkte op til Carlsberg Byen med dens fremtidige blanding af bolig-, butiks- og kontorejendomme.

Strandvejen 203, Hellerup

Den klassiske ejendom på Strandvejen 203 i Hellerup ligger med Øregårdsparken som nabo og Hellerup Klub Brasseri som smukt blikfang fra gaden. Ejendommens største lejere er det 4-stjernede Hellerup Park Hotel og Hellerup Klub Brasseri. Herudover drives også kontorhotel. Erhvervelsen af ejendommen er en udbygning af den markedsposition, som koncernen har opbygget i området ved at eje i alt 7 ejendomme ved Strandvejen i Hellerup.

Jydeholmen 1-3/Jernbane Allé 31, Vanløse

Klassisk boligejendom centralt i Vanløse med 5 detaillejemål og 23 boliger. Ejendommen ligger centralt få hundrede meter fra Vanløse station og Flintholm station.

Gl. Køge Landevej 256-260, Hvidovre

Den store rødstensejendom på Gl. Køge Landevej er bygget i 2007 og består af 22 ejerlejligheder og 3 erhvervslejemål. Boligerne er moderne indrettede 2 og 3 værelses lejligheder med tagterrasse, parkeringskælder samt altan. Erhvervslejemålene omfatter henholdsvis Fakta, Jysk og City Selfstore.