26. april 2019

Nyt dansk rummotionsudstyr testet hos NASA

M. Goldschmidt Holding A/S, der ejes af stifteren Mikael Goldschmidt, offentliggør i dag, at koncernen etablerer en central juridisk funktion for hele koncernen.

Mikael Goldschmidt udtaler: “Koncernen har i mange år haft egen juridisk kompetence, som primært har haft fokus på moderselskabets forhold og på koncernens ejendomsforretning. Vi ønsker nu at udbrede den juridiske kompetence til i højere grad at være involveret i alle koncernens aktiviteter.”

I forbindelse med etableringen udvider koncernen staben med advokat Christian Richter, som tiltræder den 1. april 2017. Christian Richter kommer fra en stilling som advokat i Nykredit. Han har været i Nykredit i mere end 30 år og kommer således til koncernen med meget bred erfaring, herunder ikke mindst i relation til fast ejendom.

Mikael Goldschmidt supplerer: “Med ansættelsen af en dygtig og erfaren mand som Christian Richter får vi helt generelt styrket vores juridiske funktion, og vi får kapacitet til at udbrede koncernjuras kompetencer til hele koncernen. Det vil give et kvalitetsløft, både i ejendomsforretningen og i koncernens øvrige aktiviteter.”

Den centrale juridiske funktion vil blive ledet af koncernens nuværende in-house advokat, Claus Vange Mynster, som har været ansat i M. Goldschmidt Holding koncernen siden 2010.