26. april 2019

Nyt dansk rummotionsudstyr testet hos NASA

Den 1. september 2017 fremsatte Mikael Goldschmidt via sit helejede datterselskab, M. Goldschmidt Capital A/S, et frivilligt købstilbud til minoritetsaktionærerne (de oprindelige isenkræmmere) i Imerco Holding A/S, der ejer 12,9 % af kapitalen.

Da købstilbuddet udløb den 2. oktober 2017 havde 89 minoritetsaktionærer, der tilsammen ejer 25.833.954 stk. aktier, og dermed 9,9 % af aktiekapitalen, valgt at takke ja.

Købstilbuddet effektueres den 1. november 2017, hvorefter M. Goldschmidt Capital A/S’ ejerandel forøges til 97,1 % af aktiekapitalen i Imerco Holding A/S. Der afregnes til indre værdi per sidste årsregnskab.

Mikael Goldschmidt udtaler: ”Da jeg besluttede ikke at gå videre med overvejelserne om en børsnotering af Imerco, følte jeg det mest fair overfor minoritetsaktionærerne at fremsætte et frivilligt købstilbud. Det er med stor glæde, at vi kan konstatere, at 77 % af aktionærerne har sagt ja til tilbuddet, og det gode samarbejde, som vi har haft i over 10 år, afsluttes nu med en fornuftig aftale.”

 

For yderligere information

Ejer og administrerende direktør i M. Goldschmidt Holding A/S,

Mikael Goldschmidt

Telefon 33 63 09 00