26. april 2019

Nyt dansk rummotionsudstyr testet hos NASA

Atlas Ejendomme A/S indgår lejeaftale med restaurantkæden Restaurant Ilden, der er Sjællands første originale grillbuffet. Restauranten er beliggende i en smuk og klassisk Københavnerbygning på H.C. Andersens Boulevard 9-11, som Atlas Ejendomme A/S overtog efter Jyske Bank i starten af året.

Den nye restaurant vil få en synlig og meget attraktiv beliggenhed på hjørnet af H.C. Andersens Boulevard og Studiestræde i det helt centrale København omgivet af historiske og markante bygninger. Ikke mindst Københavns Rådhus.

Lejemålet har 961 m2 beliggende i stue- og underetagen. Ejendommen er bevaringsværdig facadens rige arkitektoniske udsmykning med stukkatur er helt i tråd med de omkringliggende herskabelige bygninger. Bygningens karakteristiske tårn med kobberbelagt tag og spir giver ejendommen en unik fremtoning, som langt de fleste vil lægge mærke til og huske.
Lokalerne vil den kommende tid undergå en større istandsættelse med respekt for ejendommens oprindelige stil. Den smagfulde modernisering af lokalerne forventes færdig i midten af 2018, hvor restauranten åbner dørene med plads til lidt over 300 gæster.

Restaurants Ildens motto er ”Vi brænder for godt kød”, og Atlas Ejendomme A/S byder sin nye lejer velkommen.

Se mere om Restaurant Ilden på deres hjemmeside www.ilden.dk