26. april 2019

Nyt dansk rummotionsudstyr testet hos NASA

Butikslejemålet, der med sine 316 velindrettede m2 fordeler sig over 3 etager, er beliggende i en smuk erhvervsejendom oprindeligt opført til Strand Teatret i 1926. Ejendommen har en markant beliggenhed på Strandvejen lige ved siden af Øregårdsparken i Hellerup. Lokalerne er indrettet i en smuk herskabelig stil , som med deres klassiske charme passer perfekt til deres nye lejer, MOND of Copenhagen.

Mond of Copenhagen producerer eksklusive skræddersyede habitter gennem custom tailoring og 3D-scanninger af kunden, så pasformen bliver helt perfekt. Butikken på Strandvejen 203 bliver Mond of Copenhagen’s nye flagskibsbutik og Nordens største custom tailoring butik.

Mond of Copenhagen vil tage lokalerne i brug i denne måned med en stor åbningsfest den 26 april 2018. Læs mere om Mond of Copenhagen på deres hjemmeside på www.mond.dk.

M. Goldschmidt Ejendomme A/S er glade for at byde sin nye lejer velkommen.