26. april 2019

Nyt dansk rummotionsudstyr testet hos NASA

M. Goldschmidt Ejendomme A/S har med overtagelse den 1. juni 2018 købt hjørneejendommen beliggende Bernstorffsgade 21/Stoltenbergsgade 11, 1576/1577 København V, der er en arkitektonisk smuk erhvervsejendom med mange fine detaljer.

Ejendommen er opført i 1916 og har over 4.000 veldisponerede kontorkvadratmetre, som fordeler sig over 5 etager samt en høj og lys underetage med atriumgård og derudover en udnyttet tagetage, der er ombygget med loft til kip og frie loftsbjælker. Ejendommen var oprindeligt opført til bogbinderi og trykkeri, men har i de seneste mange år været benyttet af Københavns Kommune til kontor- og administrationsformål.

Ejendommen har en meget central og god beliggenhed i Indre København på hjørnet af Stoltenbergsgade og Bernstorffsgade, tæt på Tivoli, Kalvebod Brygge, Glyptoteket og Københavns Hovedbanegård m.m. Endvidere får ejendommen Danske Banks nye hovedsæde som nærmeste genbo, når banken flytter fra Holmens Kanal.

M. Goldschmidt Ejendomme A/S har erhvervet ejendommen som højest bydende i et offentligt udbud med Københavns Kommune som sælger, og det er nu planen, at ejendommen skal istandsættes med respekt for ejendommens kvaliteter og derefter genudlejes til én eller flere lejere.

Eventuelle spørgsmål bedes rettet til direktør, COO Christian Bertelsen eller Salgs- og udlejningschef Mads Jarlshøi på telefon 33 63 09 00.