26. april 2019

Nyt dansk rummotionsudstyr testet hos NASA

Danish Aerospace Company, der gennem mere end 30 år har specialiseret sig i avanceret udstyr til brug for bemandet rumfart af blandt andre de internationale rumagenturer NASA og ESA, udbyder nu aktier og er klar til en børsnotering på Nasdaq First North Denmark. Dermed har interesserede investorer de næste 14 dage mulighed for at komme med på Danish Aerospace Companys videre rejse, og det glæder bestyrelsesformand Niels Heering.

“Det er uden tvivl en spændende udvikling, som Danish Aerospace Company i øjeblikket er inde i, og det er en stor fornøjelse, at vi nu kan invitere ruminteresserede investorer med på den næste fase af rejsen. Ikke bare skal Danish Aerospace Company optrappe leveringen af livsvigtigt udstyr til blandt andre NASA’s astronauter i rummet. Vi ser også et kæmpe vækstmarked i udvikling og levering af højteknologisk udstyr her på jorden til diverse former for ekstreme miljøer,” siger Niels Heering.

I mere end 15 år har Danish Aerospace Company haft positiv driftsindtjening, og i 2018 voksede omsætningen med 46 pct. til rekordniveau på 20,6 mio. kr. Resultat før skat steg med 72 pct. til 1,9 mio. kr.

Bag børsnoteringen står M. Goldschmidt Capital A/S, der ejer 100 pct. af Danish Aerospace Company. I alt er der udbudt aktier for ca. 40 mio. kr., svarende til en ejerandel på godt 60 pct.

Forud for offentliggørelsen af virksomhedsbeskrivelsen har 27 investorer afgivet bindende tegningstilsagn om i forbindelse med udbuddet at tegne aktier svarende til sammenlagt 56,2 pct. af maksimumudbuddet.

Læs mere om udbuddet af aktier og den planlagte børsnotering på selskabets hjemmeside https://danishaerospace.com/investor-relations