26. april 2019

Nyt dansk rummotionsudstyr testet hos NASA

Det smukt beliggende Kokkedal Slot Copenhagen i Nordsjælland får nye forpagtere. Det er de erfarne og dygtige ildsjæle fra hotelbranchen, Anne og Kasper Heebøll Harboe, der nu realiserer en gammel drøm om at perfektionere stedets magi, koncept og vision.

 

Et nyt og stærkt makkerpar med stort kendskab til branchen, gode resultater i rygsækken og rødder i lokalområdet, er fundet til fremadrettet at drive hotel-, restaurant- og mødefaciliteterne på det luksuriøse Kokkedal Slot Copenhagen i Nordsjælland. Dermed giver M. Goldschmidt Holding A/S stafetten videre på driftssiden men fortsætter som ejer af slottet – og det er noget begge parter ser frem til.

 

Stærkt makkerpar

For Anne & Kasper Heebøll Harboe er det en tilbagevendende drøm om at drive lige netop Kokkedal Slot Copenhagen, der går i opfyldelse. Sammen besidder parret over 40 års brancheerfaring fra ind- og udland og anses for at være et stærkt kort i kampen om at styrke turismeprodukterne og oplevelsesøkonomien i Hørsholm Kommune og Nordsjælland. Kasper Heebøll Harboe siger:

– Det er en helt fantastisk mulighed, der har budt sig. Vi kender stedet som vores egen lomme og har i årevis gået ture omkring slottet og drøftet dets enorme potentiale. Derfor slog vi også til med det samme, da muligheden for at ligge billet ind på driftsovertagelsen bød sig. Med sit smukke ydre og beliggenhed og sit stilfulde indre, der oser af klassisk slotsoplevelse med et nordisk tvist, er Kokkedal Slot helt unikt, og vi glæder os rigtigt meget til, sammen med stedets ansatte, at arbejde videre med konceptet og visionerne herfor.

Kokkedal Slot Copenhagen har siden 2013 tilhørt M. Goldschmidt Holding A/S, som har været på udkig efter det helt rette match at afhænde driftsdelen til. Om den ny indgåede aftale fremfører koncernens adm. direktør, Søren Bjørn Hansen:

– Vi har stor tiltro til, at vi i Anne og Kasper Heebøll Harboe har fundet et professionelt makkerpar med en stærk historik og evnen og visionen til at videreføre Kokkedal Slot Copenhagens eksklusive koncept i en mere moderne udgave, uden at gå på kompromis med stedets høje kvalitetsniveau og den magi, der kendetegner det i dag.

 

Den officielle overtagelse af driften på Kokkedal Slot Copenhagen sker 1. juli 2020 og uden indvirkning på aktuelle bookinger af hotel- eller spaophold, fester, møder og konferencer mv.

 

  • · ·


KORT OM

 

Anne Heebøll Harboe indledte karrieren som tjener på Radisson SAS Royal Hotel i Bruxelles og uddannede sig dernæst til Akademiøkonom med fokus på hotelledelse. Siden fulgte en del år hos Comwell hotels med ansvar for salg og konferencer og dernæst en årrække som hoteldirektør i både København og Nordsjælland, inklusive som bestyrer af Tisvildeleje Strandhotel, indtil Anne og Kasper i 2016/17 sammen overtog driften af Hotel Bretagne i Hornbæk.

 

Kasper Heebøll Harboe er en erfaren hotelier og restauratør med over 25 års brancheerfaring. Kasper begyndte karrieren som vagtmester og receptionssupervisor på Plaza Hotel i København og har tjener og bartender erfaring fra bl.a. Café Victor, Le Sommelier, Café Ketchup og Formel B. Snart fulgte spændende stillinger i hotelbranchen i bl.a. Frankrig og Thailand. Retur i Danmark, og inden renoveringen og overtagelsen af driften af Hotel Bretagne i Hornbæk, virkede Kasper som hotelchef på Schæffergården i Gentofte og nu tilføjes altså driftsovertagelsen af Kokkedal Slot Copenhagen.

 

Kokkedal Slot Copenhagen er beliggende tæt på Øresundskysten, nord for Vallerød og syd for Nivå. Slottet blev opført i 1746 som en lystejendom af Christian August Lensgreve von Berckentin. Efter skiftende ejere åbnede stedet i 2011 for første gang som hotel og mødested under navnet Kokkedal Slot Copenhagen. Det blev sidenhen overtaget af den nuværende ejer, M. Goldschmidt Holding i 2013, der gennemrenoverede ejendommen til dets nuværende imponerende stand.

 

Goldschmidt Holdings kerneforretning er investering i fast ejendom i og omkring København, Koncernen har dog også aktiviteter i bl.a. detailbranchen, hvor den bl.a. ejer Imerco.