26. april 2019

Nyt dansk rummotionsudstyr testet hos NASA

Ved weekendens Danske Mesterskaber for Ungdom blev 19-årige Marius Hytholm Alex Petersen dansk mester i U20-højdespring med et spring på 2 meter. Springet var lidt under det unge talents personlige rekord på 2.09 meter, men med 14 centimeter til nærmeste konkurrent sikrede det ham en suveræn sejr. Marius Hytholm Alex Petersens lillesøster, Smilla Hytholm Alex Petersen, deltog også ved Danske Mesterskaber for Ungdom og vandt sølv i U17-trespring.

Sponsorat fra M. Goldschmidt Aviation støtter sportsdrømmen
Marius Hytholm Alex Petersen bruger mange timer på elitesportskarrieren. Det sidste halve år har et sponsorat fra M. Goldschmidt Aviation hjulpet ham godt på vej, og han sætter stor pris på opbakningen. ”Støtten fra M. Goldschmidt Aviation er med til at gøre, at jeg kan være med på højeste niveau og få en hverdag som elitesportsudøver til at hænge sammen,” siger Marius Hytholm Alex Petersen. Samtidig motiverer sponsoratet ham til at yde sit allerbedste og levere flotte resultater. Det har Marius Hytholm Alex Petersen i den grad gjort, og om samarbejdet med M. Goldschmidt Aviation udtaler han: ”Man kan vist godt sige, at vi er flyvende sammen.”

Ny hverdag hos Imerco venter
Efter tre år som Team Danmark-elev på Virum Gymnasium har Marius Hytholm Alex Petersen for nyligt taget hul på sit sabbatår, og på mandag den 21. september har han sin første dag som lagermedarbejder hos Imerco. Ved siden af jobbet fortsætter han med at dyrke sin sport på højt niveau, og derfor er han glad for, at de to ting kan kombineres.