26. april 2019

Nyt dansk rummotionsudstyr testet hos NASA

M. Goldschmidt Ejendomme A/S har igangsat opførelsen af en privat badepavillon, som beboerne i Hillerøds nye bydel får glæde af. Badepavillonen forventes at stå færdig i december 2021.

Beboerne på Frederiksbro kan se frem til at tage en dukkert i en eksklusiv privat badepavillon, som opføres i bydelens sydlige ende lige ud til Svanesøen og Bøllemosen. Badepavillonen huser et 10×25 meter langt svømmebassin, omklædningsfaciliteter og en tagterrasse på bygningens top.

Efter udbud er valget af entreprenør faldet på Viuff Anlæg A/S, som har særlig ekspertise i byggeri af svømmehaller. Badepavillonen bliver opført i bedste materialer og en kvalitet, som matcher resten af Frederiksbro.
En bydel med unikke faciliteter Badepavillonen er et signaturtræk for Frederiksbro og et særligt supplement til de øvrige faciliteter, som bydelens beboere kan benytte sig af.

– Med faciliteter som badepavillonen skaber vi helt særlige muligheder for vores beboere. Muligheder, som er unikke og ikke ses i tilsvarende boligbyggerier, og som kan danne ramme om oplevelser, siger Mikael Goldschmidt. Frederiksbro er virkelig det bedste sted i livet, som vores slogan jo er.

Den private badepavillon forventes indviet til december 2021 og kan herefter benyttes af beboere på Frederiksbro hele året rundt. Der tilknyttes livredder, så svømmeture og leg foregår i trygge omgivelser.

Fakta om Frederiksbro
– Når Frederiksbro står færdigt, har bydelen i alt 1.300 lejeboliger, som danner varme, trygge og naturskønne rammer om beboere i alle aldre.

– Frederiksbro får sit helt eget grønne hjerte i form af Frederiksbro Parken, som sammen med Svanesøen strækker sig gennem bydelen og skaber et naturligt samlingspunkt.

– På en central placering får Frederiksbro Erhvervshuset, hvor der blandt andet er mulighed for at etablere dagligvarebutik, café og lægehus.

– Over Herredsvejen opføres Frederiksbroen, og under Roskildevej etableres også en tunnelforbindelse. Sammen sikrer de to tryg passage over de trafikerede veje, samtidig med at de skaber naturlig sammenhæng mellem Frederiksbro og resten af Hillerød.

Læs mere om Hillerøds nye bydel på www.frederiksbro.dk.

For yderlige oplysninger: Ejer og bygherre Mikael Goldschmidt, telefon 33 63 09 00.