26. april 2019

Nyt dansk rummotionsudstyr testet hos NASA

På få uger har Hillerøds nye bydel haft markant vokseværk. M. Goldschmidt Ejendomme A/S har nemlig budt nye beboere velkommen i 154 lejligheder og 31 rækkehuse.

Efter en travl men veloverstået indflytningsperiode er Frederiksbro blevet mange nye beboere rigere. Nøglerne til i alt 185 boliger er overdraget, og den markante stigning i beboertallet vækker stor glæde hos ejer og bygherre Mikael Goldschmidt:

– Ovenpå en række yderst veloverståede nøgleoverdragelser kan vi allerede nu mærke, hvordan Hillerøds nye bydel summer af liv. De nye lejligheder og rækkehuse er for alvor blevet til hjem, og det glæder os, at de nu kan danne trygge rammer om vores beboere.

De færdige boliger fordeler sig mellem rækkehusområdet Blåbærhusene samt karrébygningen Blåbærhaven og punkthuset Multebærhaven, som stod indflytningsklar henholdsvis 15. juni og 1. juli.

Flere bygninger på vej
De nylige indflytninger i Blåbærhusene, Blåbærhaven og Multebærhaven er langt fra de eneste på tegnebrættet i 2021. Til september står de sidste 35 rækkehuse i Blåbærhusene færdige, og i alt 174 lejligheder fordelt på de to bygninger Rønnebærgården og Laurbærhaven er klar til oktober.

Til oktober står også det gyldne Erhvervshus færdigt. Her åbner blandt andet en helt ny Coop 365, hvor Frederiksbros beboere hurtigt og nemt kan klare dagligdagens indkøb.