26. april 2019

Nyt dansk rummotionsudstyr testet hos NASA

M. Goldschmidt Ejendomme A/S er nu klar til at påbegynde opførelsen af 45 nye lejeboliger i Hornbæk Skovpark. Boligerne opføres af entreprenør Byggeselskabet Paulsen A/S og forventes klar til indflytning ultimo 2023.

Det nyetablerede og attraktive boligområde Hornbæk Skovpark bliver udvidet med 45 nye lejeboliger. M. Goldschmidt Ejendomme A/S opfører nemlig 33 rækkehuse og 12 lejligheder, som bliver klar til indflytning i løbet af 2023.

Vi er nu klar til at opføre en masse skønne boliger i samme høje kvalitet som de øvrige boliger i Hornbæk Skovpark, og vi glæder os til, at der kommer endnu mere liv i området, siger ejer og stifter Mikael Goldschmidt.

De 33 rækkehuse er mellem 103-120 m2 og får alle egen terrasse og have. De 12 lejligheder er 73 m2, og boligerne i stueetagen får privat terrasse, mens boligerne på første sal får privat altan.

Et attraktivt område
I december 2020 købte M. Goldschmidt Ejendomme A/S syv nyopførte rækkehuse i Hornbæk Skovpark, som blev udlejet på under en måned. Sammen med de syv rækkehuse købte ejendomsselskabet også byggerettighederne til de 45 planlagte boliger, der nu snart bliver en realitet. Derfor ses med forventning frem til at kunne tilbyde endnu flere lejeboliger i det attraktive og naturskønne område.

De første syv rækkehuse blev udlejet på rekordtid, og vi forventer, at efterspørgslen på de kommende 45 lejeboliger i Hornbæk Skovpark bliver lige så stor, siger Mikael Goldschmidt.

Udlejningen forventes at igangsættes primo 2023, og det er allerede nu muligt at skrive sig på interesselisten hos M. Goldschmidt Ejendomme A/S.