26. april 2019

Nyt dansk rummotionsudstyr testet hos NASA

Lene Espersen indtræder i bestyrelsen for M. Goldschmidt Holding koncernen

Tidligere minister og folketingsmedlem Lene Espersen, adm. direktør for brancheorganisationen Danske Arkitektvirksomheder, indtræder i koncernens bestyrelse i juni 2022.

Mikael Goldschmidt udtaler i den forbindelse: ”Det er en meget stor glæde for mig og familien, at Lene Espersen nu indtræder i bestyrelsen for M. Goldschmidt Holding. Koncernen og resten af ejendomsbranchen står foran en monumental opgave med at omstille os til en mere bæredygtig forretningsmodel. Jeg er overbevist om, at Lene vil bidrage med både viden og netværk forbundet med fremtidens krav til erhvervslivet – i tillæg til indsigt i erhvervspolitiske rammevilkår og den politiske proces forbundet hermed.”

Bestyrelsen i M. Goldschmidt Holding A/S vil fremadrettet bestå af: Bestyrelsesformand Mikael Goldschmidt, næstformand Jens Peter Toft, Anne-Sofie Goldschmidt, Daniel Goldschmidt, Lene Espersen, Peter Winther samt Christian Richter.

 

Yderligere oplysninger

Stifter, ejer og bestyrelsesformand Mikael Goldschmidt, telefon 33 63 09 00.