26. april 2019

Nyt dansk rummotionsudstyr testet hos NASA

M. Goldschmidt Ejendomme A/S har nu igangsat udlejningen af 114 lejligheder i den nye bygning Laurbærgården, som står klar til indflytning i marts 2023.

I Hillerøds nye bydel er endnu en udlejningsetape skudt i gang. Denne gang gælder det den nye karrébebyggelse Laurbærgården, som huser i alt 114 lejligheder. Ejendommen er den første af to i byggeriets etape 3, og med færdiggørelsen af Laurbærgården runder Frederiksbro mere end 500 lejeboliger.

Vi har længe set frem til at tage hul på næste udlejningsetape på Frederiksbro. Allerede nu kan vi mærke, at der er stor interesse for lejlighederne i Laurbærgården, og vi glæder os meget til at vise den nye prøvebolig frem, siger ejer og bygherre Mikael Goldschmidt.

Lejlighederne i Laurbærgården er 1-4-værelses boliger i størrelsen 37-126 m2, og de fleste boliger har egen terrasse eller altan. Derudover har bygningen et hyggeligt grønt gårdområde, en fælles tagterrasse og en parkeringskælder.

Åbent hus hver søndag
Udlejningen af lejlighederne i Laurbærgården sker i samarbejde med home Hillerød, som hver søndag fra kl. 10:00-11:00 står klar til at fremvise en 4-værelses færdigindrettet prøvebolig. Her er det muligt at se nærmere på materialer og indretning samt at gå en tur i området og opdage de mange fælles faciliteter på Frederiksbro.