26. april 2019

Nyt dansk rummotionsudstyr testet hos NASA

M. Goldschmidt Holding A/S havde oprindeligt besluttet ikke at opsætte julelys på Grønningen i år, men nu kommer trækronerne alligevel til at glimte i de mørke vintermåneder.

Tidligere på efteråret meddelte M. Goldschmidt Holding A/S, at der i år ikke ville blive opsat julelys i trækronerne på spidsen af Grønningen.

Vi har fået enormt mange reaktioner både fra vores lejere og mange andre, som ærgrer sig over vores beslutning om at pause vores glimtende juletradition, siger ejer, stifter og bestyrelsesformand Mikael Goldschmidt.

Det er ikke nogen nyhed, at julebelysningen på Grønningen skaber en helt særlig og hyggelig atmosfære, men det er alligevel kommet bag på Mikael Goldschmidt, hvor stor en betydning, traditionen har for området. Derfor har M. Goldschmidt Holding A/S besluttet alligevel at udsmykke trækronerne på spidsen af Grønningen med lyskæder i vintermånederne.

Vi vil gerne tænde lys i en mørk tid og bidrage til at skabe en varm og hyggelig atmosfære omkring de mange mennesker, som hver dag passerer Grønningen, siger Mikael Goldschmidt.

Lyskæderne i trækronerne består af LED-pærer, som er energivenlige. Normalt udsmykker M. Goldschmidt Holding A/S også Poul Ankers Gade, Jens Kofods Gade og Hammerensgade, men i år er julebelysningen forbeholdt trækronerne på spidsen af Grønningen.