26. april 2019

Nyt dansk rummotionsudstyr testet hos NASA

Den nye bygning Laurbærgården er populær, og M. Goldschmidt Ejendomme A/S har allerede udlejet mere end halvdelen af ejendommens i alt 114 boliger.

På under 2 måneder har M. Goldschmidt Ejendomme A/S udlejet 66 ud af 114 lejligheder i den nye bygning Laurbærgården på Frederiksbro. Det betyder, at 58 procent er udlejet, og samtidig er yderligere 7 procent reserveret.

Den store efterspørgsel på lejlighederne i Laurbærgården vækker stor begejstring hos ejer og bygherre Mikael Goldschmidt:

På Frederiksbro har vi lagt meget energi i at skabe et lejeboligområde med attraktive boliger og unikke faciliteter, som kan danne ramme om både bevægelse, leg og afslapning. Derfor er vi enormt glade og stolte over, at så mange vælger at blive en del af fællesskabet, og vi glæder os til at byde en masse nye beboere velkommen i marts.

Et samarbejde med home
Udlejningen af Laurbærgården sker i samarbejde med home Hillerød, som hver søndag står klar til at vise en færdigindrettet prøvebolig frem fra kl. 10:00-11:00. Her er det muligt at se nærmere på materialer og indretning samt at gå en tur i området og opdage de mange fælles faciliteter på Frederiksbro.

Laurbærgården er den første af to ejendomme i byggeriets etape 3 og består af 114 lejligheder i størrelsen 37-126 m2, som er klar til indflytning 15. marts 2023.