26. april 2019

Nyt dansk rummotionsudstyr testet hos NASA

M. Goldschmidt Holding har ansat Morten Jakobsen, HD(R), som ny koncernfinansdirektør. Morten kommer til M. Goldschmidt Holding fra en stilling som Direktør i AP Ejendomme. Før AP Ejendomme var Morten i en årrække CFO for Bonava Norge og Danmark og før det CFO for NCC Property Development Danmark.

Morten Jakobsen indtræder i koncernens direktion med reference til bestyrelsen. Koncernens direktion består herefter af: administrerende direktør Søren Bjørn Hansen, viceadministrerende direktør Christian Bertelsen og koncernfinansdirektør Morten Jakobsen.

 

Yderligere oplysninger

Stifter, ejer og bestyrelsesformand Mikael Goldschmidt, telefon 33 63 09 00.

Administrerende direktør Søren Bjørn Hansen, telefon 33 63 09 00.

 

Om M. Goldschmidt Holding A/S
M. Goldschmidt Holding A/S er en dansk, familieejet virksomhed grundlagt i 1979 af Mikael Goldschmidt. Kerneforretningen er, og har altid været, investering i fast ejendom med værdimæssigt udgangspunkt i koncernens motto om at forene ”Styrken, Viljen og Evnen.” Ejendomsinvesteringerne foretages med en langsigtet investeringshorisont. Udover investeringerne i fast ejendom, skaber M. Goldschmidt Holding ”Appetit På Livet” i kraft af ejerskabet af Danmarks største og førende gavebutik, Imerco. Imerco har mere end 160 butikker fordelt over hele landet og en af Danmarks største kundeklubber, Imerco+.