26. april 2019

Nyt dansk rummotionsudstyr testet hos NASA

Udlejningen af de 33 nye rækkehuse i Hornbæk Skovpark er skudt i gang, og til weekendens VIP åbent hus blev intet mindre end 69 % af dem reserveret.

Søndag kunne M. Goldschmidt Ejendomme A/S sammen med Nybolig Peter Leander slå dørene op til VIP åbent hus i Hornbæk Skovpark. Her var de mere end 180 medlemmer af ventelisten inviteret indenfor i et færdigt 4-værelses rækkehus, hvor det var muligt at se nærmere på prøveboligens indretning og materialer.
Der var stor interesse for de nye rækkehuse, og M. Goldschmidt Ejendomme A/S modtog på dagen 23 reservationer, hvilket betyder at 69 % af boligerne er reserveret allerede efter første åbne hus.

Ejer og bygherre, Mikael Goldschmidt, er yderst tilfreds med det første åbne hus, og det glæder ham, at projektet i Hornbæk møder så stor opbakning fra start:

Vi har set frem til at invitere indenfor i den nye prøvebolig og er meget begejstrede for den store interesse. Det er en helt fantastisk start på udlejningsprocessen og bekræfter kun, hvor eftertragtede lejeboligerne i Hornbæk Skovpark er.

Grønt område med spritnye boliger
De 33 nye rækkehuse ligger i den sydlige del af Hornbæk og er omgivet af skøn natur. De fordeler sig på 3- og 4-værelses boliger i størrelsen 103-120 m2, som alle har carport med skur samt egen have og terrasse. Udover de 33 rækkehuse opføres også 12 3-værelses lejligheder på 88 m2 med terrasse eller altan. De forventes klar til indflytning i 2024.
Nybolig Peter Leander holder åbent hus igen på søndag den 16. juli kl. 11:00-12:00, hvor alle nysgerrige og interesserede er velkomne til at kigge forbi Østerbækvej i Hornbæk.

Læs mere om Hornbæk Skovpark og de nye lejeboliger her: https://mgejendomme.dk/ejendomme/hornbaek-skovpark/