26. april 2019

Nyt dansk rummotionsudstyr testet hos NASA

M. Goldschmidt Ejendomme A/S har overdraget nøglerne til 33 færdigbyggede lejeboliger i Hornbæk Skovpark, og den grønne oase får nu flere beboere.

I det nyetablerede boligområde Hornbæk Skovpark står 33 nyopførte rækkehuse klar til indflytning, og udlejer M. Goldschmidt Ejendomme A/S har nu overdraget nøgler til områdets nye beboere.

Indflytningsetapen er veloverstået, og det vækker stor glæde hos ejer og bygherre Mikael Goldschmidt:

Vi har set meget frem til at hilse på vores nye beboere og byde dem velkommen her i Hornbæk Skovpark. Projektet er blevet meget vellykket, og vi har i indeværende uge med stolthed overdraget nøglerne til lejerne.

Rækkehusene blev tidligere på året udlejet på rekordtid i samarbejde med Nybolig Peter Leander, og med færdiggørelsen af lejeboligerne vokser beboerantallet i Hornbæk Skovpark væsentligt. De nye beboere kan se frem til at tilbringe hverdagen i en lys kvalitetsbolig med fredelige, grønne omgivelser lige uden for hoveddøren.

Yderligere 12 lejligheder på vej
I den kommende tid fortsætter M. Goldschmidt Ejendomme A/S opførelsen af 12 lejligheder på 88 m2, som også udlejes i samarbejde med Nybolig Peter Leander. De står færdige i 2024 og binder til den tid en flot sløjfe om det naturskønne område.