26. april 2019

Nyt dansk rummotionsudstyr testet hos NASA

M. Goldschmidt Ejendomme A/S har nu igangsat udlejningen af 203 lejligheder i den nye ejendom Melbærgården. Bygningen er den hidtil største i Hillerøds nye bydel, og lejlighederne står klar til indflytning i december 2024.

I Hillerøds nye bydel er endnu en udlejningsetape skudt i gang, og det er nu muligt at leje en lejlighed i den nye ejendom Melbærgården. Her står 203 lejligheder klar til indflytning i december 2024.

Vi har længe set frem til at påbegynde udlejningen af Melbærgården, og vi mærker allerede nu stor interesse for lejlighederne, siger ejer og bygherre Mikael Goldschmidt.

Lejlighederne i Melbærgården er 1-3-værelses lejligheder i størrelsen 39-92 m2. De fleste boliger har egen altan, og derudover får de kommende beboere også glæde af et hyggeligt fælles gårdmiljø med små grønne oaser. Under bygningen er også en parkeringskælder, hvor der er mulighed for at leje en fast parkeringsplads.

Melbærgården er med sine 203 enheder den hidtil største ejendom på Frederiksbro, og med færdiggørelsen af den runder Hillerøds nye bydel over 700 lejeboliger. Samtidig binder Melbærgården også en flot sløjfe om område A øst for Frederiksbro Parken.

Åbent hus hver søndag
Udlejningen af lejlighederne i Melbærgården sker i samarbejde med home, som hver søndag kl. 10:00 står klar til at fremvise to færdigindrettede prøveboliger. Her er det muligt at se nærmere på materialer og indretning samt at gå en tur i området og opdage de mange fælles faciliteter på Frederiksbro.

Læs mere om projektet her.