26. april 2019

Nyt dansk rummotionsudstyr testet hos NASA

Med en klar fælles vision har ejer M. Goldschmidt Ejendomme, operatør Park Lane Copenhagen og designer Camilla van den Tempel stået bag den gennemgribende renovering af det tidligere Hellerup Parkhotel. Resultatet er blevet et femstjernet boutique-hotel, som allerede har gjort sig bemærket på den internationale hotelscene. 

Den 15. januar 2025 slog Hellerups nye femstjernede hotel, Park Lane Copenhagen, dørene op efter flere års omfattende renovering. Her har ejer M. Goldschmidt Ejendomme, operatør Park Lane Copenhagen og designer Camilla van den Tempel forvandlet det tidligere Hellerup Parkhotel med fokus på æstetik, kvalitet og funktionalitet som de bærende elementer.

Sammen med hotellets operatør har M. Goldschmidt Ejendomme som erfaren ejendomsinvestor og -udvikler foretaget betydelige investeringer for at realisere ejendommens fulde potentiale og skabe optimale rammer for den fremtidige drift. Visionen har været at skabe et eksklusivt hotelkoncept, der forener klassiske og moderne designtraditioner med respekt for bygningens oprindelige arkitektur. Som bygherre har M. Goldschmidt Ejendomme stået for den omfattende renovering i tæt samarbejde med investorerne bag Park Lane Copenhagen, der har hyret virksomheden &TEMPEL til at stå i spidsen for det arkitektoniske design.

Vi har meget omhyggeligt og med stor omhu lagt mange kræfter i både de store linjer og helt små detaljer med stor respekt for ejendommens oprindelige klassiske udtryk, siger administrerende direktør i M. Goldschmidt Ejendomme, Søren Bjørn Hansen og fortsætter: Jeg synes, vi er lykkedes ganske godt med at skabe et koncept på et niveau, der sjældent er set på den danske hotelscene.

Nyfortolkning på tværs af tidsperioder
Selvom Park Lane Copenhagen er et nyt hotel, er det dybt forankret i sin historiske kontekst. Den oprindelige ejendom ud mod Strandvejen har dannet udgangspunkt for renoveringen og spillet en central rolle for udformningen af hotellets øvrige arkitektoniske udtryk. For designeren har en af de største opgaver været at skabe en rød tråd og sammenhængskraft mellem hotellets to bygninger.

Hotellet består af to bygninger fra to forskellige tidsperioder, og det har derfor været afgørende at skabe en harmonisk helhed – både arkitektonisk og designmæssigt, indvendigt såvel som udvendigt, siger Camilla van den Tempel.

Helheden er skabt gennem et nyt sammenhængende facadeudtryk med franske altaner, stucco og indvendige løsninger, der sikrer et gennemført design fra lounge og restaurant til suiter og værelser.

En international og lokal berigelse  
Med optagelse i Small Luxury Hotels of the World har Park Lane Copenhagen allerede fået international anerkendelse, men renoveringen styrker i lige så høj grad nærområdets kulturelle værdi. Visionen har været at skabe et hotel, der ikke blot differentierer sig på markedet, men også fortsat bidrager til den lokale kulturarv.

Strandvejen 203 har været et kulturelt mødested siden 1920’erne, hvor ejendommen husede biografen Strand-Teatret. Med transformationen til Hotel Park Lane Copenhagen forbliver denne ikoniske adresse et samlingspunkt i bybilledet – nu for både lokale og internationale gæster.

Bestyrelsesformand for Park Lane Copenhagen, John Weiste Christensen, fremhæver, at hotellets succes i høj grad afhænger af evnen til at levere en kompromisløs kvalitetsoplevelse, der møder gæsternes forventninger. Kombinationen af unikke designløsninger og eksklusive omgivelser på Park Lane Copenhagen afspejler ambitionerne for hotellet.

Vi har samarbejdet tæt om at levere en førsteklasses gæsteoplevelse, hvor kvalitet og detaljer går hånd i hånd. Det har været afgørende for, at vi nu kan tilbyde noget, der adskiller sig fra andre high-end hoteller, siger John Weiste Christensen.

Yderligere oplysninger:  
Søren Bjørn Hansen
Administrerende direktør
Telefon: 33 63 09 00
E-mail: sbh@mgh.dk