ERFAREN REGNSKABSMEDARBEJDER

Goldschmidt koncernen søger en engageret regnskabsmedarbejder med bred regnskabsmæssig erfaring.

Goldschmidt Ejendomme
M. Goldschmidt Ejendomme administrerer og udvikler fast ejendom i hele Storkøbenhavn. Anlægsporteføljen består af attraktive, velbeliggende og velvedligeholdte udlejningsejendomme med centrale placeringer, og deriblandt Kokkedal Slot Copenhagen.

Beskrivelse

Med reference til koncernens økonomichef får du i vores økonomiafdeling en rolle med alsidige arbejdsopgaver og gode udviklingsmuligheder. Du bliver en del af et stærkt team, der i et tæt samarbejde med organisationens øvrige faggrupper leverer et effektivt kvalitetssikret produkt til tiden. Dit primære arbejdssted vil være på Grønningen i København, derudover vil der være 2-4 arbejdsdage om måneden på Kokkedal Slot Copenhagen.

Arbejdsopgaver

  • Debitor-, kreditor- og finansbogføring
  • Fakturering
  • Afstemninger
  • Momsangivelser
  • Perioderapporter
  • Analyser
  • Deltagelse i projektstyring
  • Løbende administration

Faglige kvalifikationer

Du har minimum 5 års erfaring fra en lignende stilling. Du er vant til at arbejde med Excel og er god til at kommunikere på dansk i skrift og tale.

Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med de regnskabsmæssige opgaver på et hotel og har kendskab til Unik eller andet økonomisystem.

Personlige kompetencer

Du har logisk tilgang til bogholderiet og er grundig, struktureret og præcis. Du trives godt i et hektisk, uformelt og dynamisk miljø og kan arbejde selvstændigt. Du tilfredsstilles af muligheden for en alsidig dagligdag med mange forskellige arbejdsopgaver, og du ser et aktiv i at beskæftige dig med såvel den daglige bogføring som de løbende afstemninger og analyser.

 

Vi tilbyder

Vi har et socialt velfungerende og uformelt miljø med gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Vi tilbyder god, attraktiv lønpakke og gode ansættelsesvilkår med bl.a. sundhedsforsikring og frokostordning. Hertil kommer en arbejdsdag i smukke omgivelser.

Ansøgning og kontakt

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte koncernøkonomichef Jes Vengaard, på tlf. 33 63 09 24 eller sende os en ansøgning med dit CV og billede til ds@mgh.dk

Vi ønsker stillingen besat snarest muligt, og forventer at holde løbende samtaler. Sidste ansøgningsfrist er den 2. juni 2016.

 

Om virksomheden

Goldschmidt koncernen blev grundlagt i 1979 af Mikael Goldschmidt og beskæftiger i helt eller delvist kontrollerede selskaber over 1.400 medarbejdere fordelt på 25 virksomheder, hovedsageligt i Danmark. Koncernen investerer i tre hovedsegmenter: Ejendomme – Værdipapirer – Virksomheder. M. Goldschmidt koncernen har en vision, der afspejler, at medarbejderne er en væsentlig ressource.