26. april 2019

Nyt dansk rummotionsudstyr testet hos NASA

Klosterparken er en af Danmarks største nyanlagte boligudlejningsejendomme opdelt i ejerlejligheder. Ejendommen er anlagt som en hesteskoformet randbebyggelse med en yder- og inderkreds. På ydersiden af bebyggelsen er anlagt p-pladser, så alle kan parkere tæt ved bopælen, mens der på indersiden af bebyggelsen er anlagt parkanlæg, legepladser, swimmingpool og sportsfaciliteter, som gør ejendommen særdeles attraktiv for børnefamilier. Med de gode forbindelser til København er Klosterparken også populær blandt lejere med arbejde i hovedstadsområdet.

M. Goldschmidt Ejendommes i alt 311 lejligheder i Klosterparken er mellem 69 og 125 m² og fordeler sig på 2-4 værelser. Boligerne er i 1 eller 2 plan og har enten altan eller have. Indretningen er lys og moderne og lejlighederne har bl.a. egetræsparket og klassisk sprossede vinduer. Alle boliger er indrettet med et dejligt lyst og rummeligt badeværelse med gulvvarme

I 2020 købte M. Goldschmidt Ejendomme grunden ved siden af Klosterparken i Ringsted og vil bygge to nye punkthuse på 6 etager med i alt 70 2-4-værelses lejligheder på 64-113 m². Byggeriet forventes påbegyndt inden for de kommende år.