26. april 2019

Nyt dansk rummotionsudstyr testet hos NASA

Den 1. februar 2013 købte M. Goldschmidt koncernen Kokkedal Slot i Hørsholm, og i sommeren 2013 blev slottet gennemgribende renoveret med respekt for den oprindelige stil og charme.
Slottet er det ideelle sted for bryllupper, selskaber, møder og konferencer og tilbyder eksklusive ophold. Her kan man nyde en middag, eller frokost i slottets a la carte restaurant og ikke mindst slappe af i det flotte spaområde.

Slottet kan tilbyde overnatning i 62 enestående værelser med komfort efter moderne standarder og forventninger, kombineret med slottets mere end 250 års spændende og royale historie. Slottet blev oprindeligt opført af Dronning Sophie Magdalene af Danmark og Norge, enke efter Christian den 6. Efterfølgende har en række adelige og handelsmænd ejet slottet og efter en noget omskiftelig periode de senere år, fremstår slottet i dag velholdt og romantisk, som en majestætisk perle omgivet af nyklippede plæner og gamle træer. Udsigten til Øresund, den korte afstand til Kokkedal Golfklub og ikke mindst den beskedne afstand til Nordsjællands andre kongelige seværdigheder, for ikke at nævne bare 30 minutters kørsel til København, gør slottet til det oplagte valg for selskaber, konferencer og luksusophold.

Kokkedal Slot er i dag bortforpagtet til det erfarne makkerpar Anne & Kasper Heebøll Harboe.