26. april 2019

Nyt dansk rummotionsudstyr testet hos NASA

Smuk ejendom, oprindeligt bygget som restaurant og biograf (Strand Teateret) i 1926. Bygningerne huser i dag henholdsvis Hellerup Park Hotel, Hellerup Klub Brasserie, MOND of Copenhagen samt et kontorfællesskab. Strandvejen 203 og miljøet omkring byder blandt andet på Øregård Museum, Øregård Park i baghaven og direkte ud til det mondæne Strandvejen, det pulserende forretningsliv, restauranter og cafémiljø.

Ejendommen blev overtaget af M. Goldschmidt koncernen i slutningen af 2015 og bygningernes 5.350 m2 udlejes alle sammen som erhverv. Ejendommen udgør en del af koncernens betydelige Hellerup portefølje.

Vigtig information vedrørende Covid-19

Hos M. Goldschmidt Ejendomme A/S bidrager vi naturligvis til at begrænse spredningen af COVID-19 virus, samtidig med at vi følger myndighedernes opfordring til efter bedste evne at opretholde driften og holde samfundshjulene kørende.

I vores ejendomsadministration er vi lige så tilgængelige, som vi altid er, uanset at meget af det administrative arbejde i øjeblikket og i den kommende periode udføres hjemmefra. Vores sædvanlige hovednummer 33 63 09 00 er åbent, og det samme gælder de direkte numre og e-mail adresser til de respektive ejendomsadministratorer. Så tøv ikke med at kontakte os på normal vis. Alle vores lejere vil som altid blive betjent bedst muligt.

Det samme gælder for vores serviceafdeling, hvor vores servicefolk fortsat kan kontaktes på normal vis. De vil i videst mulige omfang vil være til stede på vores ejendomme på normal vis, og de er alle instrueret i at tage alle de anbefalede forholdsregler. For at begrænse smittespredning vil vores servicefolk dog indtil videre ikke komme ind i de enkelte lejligheder, medmindre der opstår et akut behov – og ved akut behov kun under nødvendige forholdsregler. Ikke akutte reparationer mv. registreres, men udskydes til udførelse på et senere tidspunkt.

Vores udlejningsafdeling foretager fortsat personlige fremvisninger af ledige lejemål, og også de gennemføres under størst mulig hensyntagen til at begrænse smittespredning.

Vi gør vores yderste for, at vores kunder ikke skal opleve forringet tilgængelighed eller service. Skulle det alligevel blive tilfældet, vi håber på jeres forståelse i denne situation. Vi må – med Statsministerens ord – stå sammen på afstand!

Luk denne besked