26. april 2019

Nyt dansk rummotionsudstyr testet hos NASA

Ejendommens placering på den attraktive Strandvejen i Hellerup er optimal for såvel butikker som kontorer og boliger, og der er kort afstand til både Øresund og offentlig transport. Ejendommen består af 3 bygninger – en hovedbygning, en sidebygning og en garagebygning.

Hovedbygningen er opført i 1893 i mursten med pudset facade mod gaden og malede mursten mod gården. Den er opført i 3 etager foruden kælder og udnyttet tagetage. Vinduerne er termovinduer fra 2012 af dannebrogstypen, og taget er et sadeltag belagt med skifer. Bygningen er udlejet til både bolig og erhverv. Boligerne er moderniseret i forskellige niveauer og på forskellige tidspunkter og er på mellem 81 m² og 135 m². Der er 4 erhvervslejemål i ejendommen, som er udlejet til henholdsvis en tæppeforretning, sushirestaurant, tandlægeklinik samt klinikken City Care ApS.

Sidebygningen (Havehuset) er opført i 1893 i 2 plan. Bygningen er opført i mursten med pudset facade og har oprindelige dannebrogsvinduer med enkeltlagsglas. Taget er fladt belagt med tagpap. Bygningen er disponeret med 1 bolig på 104 m².

Garagebygningen er opført i 1922 i bindingsværk med pudset facade. Bygningen indeholder 5 ældre garager i gadeplan, der benyttes som lager/værksted, og 1 erhvervslejemål med status af lager/værksted på 1.sal. I alt er der 128 m² i bygningen, hvis tagbelægning er tagpap.

Til ejendommen hører en stor gård, hvor der bl.a. er legeplads.