26. april 2019

Nyt dansk rummotionsudstyr testet hos NASA

Karréen ”Trekronergården” er beliggende Jens Kofods Gade 1, Poul Ankers Gade 2 og Grønningen 15. Ejendommen med den attraktive beliggenhed mellem Nyboder og Kastellet blev den 6. ejendom i M. Goldschmidt Ejendommes attraktive portefølje på strækningen mellem Grønningen og Esplanaden, som også kaldes ”Den Gyldne Trekant”.

Ejendommen er en meget flot rødstenkarré fra 1906 med smukke, udsmykkede karnapper og altaner. Etagearealet på 12.448 m² er fordelt mellem ca. 60 % erhverv og 40 % bolig.

Ved overtagelsen af ejendommen den 1. januar 2014 blev en renovering igangsat, så den høje standard hos M. Goldschmidt Ejendomme blev opretholdt. Gården har også gennemgået en omfattende forvandling og fremstår i dag med flotte grå belægningssten, ligesom der er etableret elevatorer, nye trapper og gangbroer i mahogni. Der er skabt en hyggelig oase for ejendommens lejere, der kan nyde de grønne omgivelser ved de opsatte borde og bænke eller i væksthuset, hvor der er opsat belysning, så det også kan benyttes i de sene sommertimer. Til ejendommens mindste beboere er anlagt legeplads med sandkasse, legehus og gynger.

Ejendommen er bl.a. udlejet til erhvervslejere som tøjfirmaet Day Birger et Mikkelsen A/S, tøj-agenturvirksomheden Fashionology, Chemistry Film ApS, som beskæftiger sig indenfor film og tv-produktion, den brasilianske og irakiske ambassade, fertilitetsklinikken Junoklinikken, PR- og kommunikationsvirksomheden Lahme ApS, ejendomsmæglervirksomheden Lintrup & Norgart og ejendomsfirmaet Hines Nordics ApS samt revisionsfirmaet Harboe Consult. I stueetagen ud mod Store Kongensgade ligger kaffebaren Original Coffee, og de 1.200 m² erhvervslokaler i ejendommens kælder er bl.a. udlejet til teambuilding-virksomheden Mystery Makers.