26. april 2019

Nyt dansk rummotionsudstyr testet hos NASA

Karréen benævnt ”Trekronergården” er beliggende Jens Kofods Gade 1, Poul Ankers Gade 2 og Grønningen 15. Ejendommen med den attraktive beliggenhed mellem Nyboder og Kastellet blev den 6. ejendom i M. Goldschmidt Ejendommes attraktive portefølje på strækningen mellem Grønningen og Esplanaden, som også kaldes ”Den Gyldne Trekant”.

Ejendommen er en meget flot rødstenkarré fra 1906 med smukke, udsmykkede karnapper og altaner. Etagearealet på 12.448 m² er fordelt mellem ca. 60 % erhverv og 40 % bolig.
Ved overtagelsen af ejendommen den 1. januar 2014 blev en renovering blev igangsat, så den høje standard hos M. Goldschmidt Ejendomme blev opretholdt. Gården har også gennemgået en omfattende renovering og fremstår i dag med flotte grå belægningssten, ligesom der er etableret nye trapper og gangbroer i mahogni og elevatorer. Der er skabt en hyggelig oase for ejendommens lejere, der kan nyde de grønne omgivelser ved de opsatte borde og bænke. I det store væksthus kan man nyde udsigten til den smukke gård samt lytte til den beroligende lyd fra fontænen. Der er opsat belysning i væksthuset, så det også kan benyttes i de sene sommertimer, og til ejendommens mindste beboere er anlagt legeplads med sandkasse, legehus og gynger.

Ejendommen er bl.a. udlejet til erhvervslejere som tøjfirmaet Day Birger et Mikkelsen A/S, tøj-agenturvirksomheden Fashionology, Turner Broadcasting System Denmark ApS, HBO Nordic Services Denmark ApS og Warner Bros Entertainment Danmark ApS, der alle er beskæftiget indenfor film- og tv-produktion, distribution og streaming, den brasilianske og irakiske ambassade, fertilitetsklinikken Junoklinikken, PR- og kommunikationsvirksomheden Lahme ApS samt ejendomsmæglervirksomheden Lintrup & Norgart. I stueetagen ud mod Store Kongensgade ligger kaffebaren Original Coffee, og de 1.200 m² erhvervslokaler i ejendommens kælder er bl.a. udlejet til teambuilding-virksomheden Mystery Makers.