26. april 2019

Nyt dansk rummotionsudstyr testet hos NASA

– fra isenkram til internationale eksperter i køkken og bord – Danmarks Største indenfor sit felt

   

Imerco koncernen er Danmarks største detailkæde inden for salg af produkter til køkken og bord med 152 butikker og en hastigt voksende webshop. Imerco koncernen ejer en række varemærker og brands heriblandt Cathrineholm, Cook & Baker og uCare samt den kontrollerende aktiepost i den danske designvirksomhed erik bagger a/s, der blandt andet er kendt for sine populære glas- og porcelænsserier.

Imerco vil fortsat udbygge sin førende position på markedet i Danmark. Dette vil ske ved investeringer i nye butikker, i det eksisterende landsdækkende butiksnetværk og i ny teknologi, herunder yderligere satsning på onlinemarkedet og videreudvikling af Imercos store kundeklub Imerco+ med mere end 1,1 mio. medlemmer. Mulighederne online er en integreret del af Imercos fremadrettede strategi og i slutningen af 2015 tog Imerco det første skridt til en ekspansion uden for Danmark med lanceringen af www.imerco.se i Sverige. Imerco forventer at følge lanceringen op med etablering af fysiske butikker i Sverige og eksportsalg af Cathrineholm-serien.

Imerco er en velkonsolideret virksomhed med solid driftsindtjening og en egenkapital på mere end DKK 700 mio. Imerco har flere end 1.000 ansatte.

www.imerco.dk

www.erikbagger.dk